EPILARE DEFINITIVA – IPL/SPL LASER MACHINE


Epilarea definitiva cu laser functioneaza pe principiul fototermolizei selective, distrugand cu ajutorul caldurii si luminii, foliculii firelor de par aflati in derm dar protejand in acelasi timp tesuturile inconjuratoare. Procedura pentru epilare definitiva este confortabila si nedureroasa datorita sistemului de suflare a aerului rece in timpul pulsarii. Acest sistem mentine o temperatura scazuta in varful aplicatorului, producand o senzatie placuta la nivelul pielii si impiedicand arsurile. Actiunea laserului distruge in totalitate radacina firului de par fara a mai fi posibila regenerarea acestuia.

Parul creste in cicluri si multi factori ii influenteaza cresterea: varsta, etnia, medicamentatia si nivelul hormonilor.

Parametrii laserului sunt definiti cu atentie si pricepere studiindu-se anatomia pielii si a firelor de par, potrivind intensitatea laserului si durata pulsului la marimea foliculului pentru a preveni cresterea ulterioara. Inainte de epilarea cu laser se are in vedere evitarea smulgerii firului de par cu cel putin 4 saptamani inainte de programare.

Se recomanda raderea zonei ce urmeazaa a fi tratata cu o zi sau 2 inaintea sedintei, evitandu-se folosirea deodorantelor, parfumurilor si a lotiunilor parfumate.

Aceasta tehnologie se adreseaza si barbatilor care isi doresc o conturare perfecta a liniei barbii.

  Pentru cele mai bune oferte urmareste sectiunea Promotii de pe site-ul nostru

CONTACT

Strada Stirbei Voda nr 22
0727374121