SERVICII

Estetica faciala

Tenul are nevoie de curatare regulata si in profunzime, nu doar la nivel de demachiere si spalare cu apa.

Estetica corporala

Radiofrecventa faciala si corporala. Remodelare corporala, Mezoterapia faciala si corporala. Remodelare corporala, Vacuum.Remodelare Corporala

Epilare

Frumusețea nu este doar apanajul femeilor. Excesul de pilozitate a început să fie o problemă şi pentru bărbaţi motiv pentru care epilarea a devenit un serviciu căutat astăzi și de domni.

Masaje medicale. Kinetoterapie

Masajul reprezinta un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea si tesuturile adiacente, cu scopul determinarii unor reactii vasculare

Medic nutritionist

Cu multa atentie si grija, doctorul nostru nutritionist te v-a intelege si ajuta sa iti atingi obiectivele privind aspectul tau fizic dar si adaptarea ta psihica

Psihoterapeut

Dincolo de atestari si calificari exceptionale, psihologia este o profesie de suflet, care implica contactul psihic/mental cu fiecare pacient.

Make-up artist

Suntem mereu la curent cu noutatile ce tin de tehnici si produse iar scopul nostru este sa-ti oferim un machiaj personalizat in functie de trasaturile tale.

Manichiura / Pedichiura

Mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei, de aceea o manichiura perfecta ofera o imagine impecabila. Fie ca alegi culori calde, combinatii indraznete sau modele elegante, unghii lungi sau scurte, constructie sau intretinere, echipa noastra iti sta la dispozitie cu o paleta larga de servicii.

Gene false

Toate ne-am dori sa renuntam la clasica metoda de aplicare a rimelul sau benzilor de gene fase si chiar de a scapa de ritualul demachierii lor.

Frizerie / Coafura

Specialistii nostri te vor ajuta cu idei si metode de intretinere. Coafuri elegante, tunsori excentrice, culori indraznete si tratamentele capilare naturiste sunt doar cateva din optiunile centrului Be@uty Pulse.

CONTACTEAZA-NE

CONTACT

Strada Stirbei Voda nr 22
0727374121